duminică, 22 august 2010

La bine si la bine - partea a doua



PARTEA 2

2.Timpul petrecut



Astazi cand totul se petrece cu o viteza uimitoare avem tendinta si de cele mai multe ori asa se si intampla ...sa nu ma petrecem timp de calitate cu persoanele dragi.

Stiti care este raspunsul numarul 1 al persoanelor pe patul de moarte cand sunt intrebati ce ar fi facut diferit in viata lor? "Trebuia sa petrec mai mult timp cu familia mea" si nu asa :"trebuia sa fac mai multi bani, trebuia sa-mi iau o masina mai buna, trebuia sa cumpar o casa mai mare...trebuia sa muncesc mai mult" .

De ce petrecem atat de putin timp cu familia noastra?

Pentru ca "vrem o viata mai buna" ar fi cele mai multe raspunsuri...vrem o casa mai mare, dorim o masina mai "tare" sau nu stiu ce lucruri materiale si ajungem sa fim robii dorintelor noastre. Expresia "O viata mai buna" este destul de distorsionata in ziua de astazi.
Societatea incearca sa ne vanda lucruri de care nu avem nevoie. Cineva spunea: "Ieri nu exista acel lucru si astazi nu pot trai fara el".


"O viata mai buna" inseamna o relatie corecta cu partenerul tau, inseamna "Rabdare, Dragoste, Timp petrecut impreuna, Comunicare". La ce bun toate lucrurile pe care le ai daca nu ai cu cine sa le imparti?


Ce inseamna casatoria? Inseamna ca acum sunteti doi! Traiti impreuna, mancati impreuna, calatoriti impreuna, va distrati impreuna, faceti copii impreuna :)...ce sa mai ...faceti cat mai multe lucruri impreuna. Renuntam la EU si il imbratisam pe NOI.

In ziua de astazi casatoria este mai mult un loc de intersectie. Ne intersectam in pat sau la masa... Punct... asta este tot. Relatia cu partenerul tau este cea mai importanta dar este cea mai neglijata. Fa-ti timp chiar acum si petrece cat mai mult timp cu partenerul tau! Incepand chiar de astazi...nu amana. Lasa totul si stai cu el (ea) . Acum!


Comentarii ;) ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu